ZERO WASTE MONTENEGRO

Pregled medija

 

Zero Waste Montenegro je imala zadovoljstvo da se nađe u nekim od vodećih medija u Crnoj Gori, uključujući Vijesti, RTCG, CDM, MRT, Pobjeda, Total News Montenegro, Mina, Mladiinfomne, Caffee Montenegro i mnoge druge. Dalje na stranici možete vidjeti pregled medijskih pominjanja.

ZERO WASTE MONTENEGRO Featured Press

Ako ste predstavnik medija i želite intervju, pošaljite imejl na info@zerowastemontenegro.me sa naslovom PRESS.
Možemo pisati/govoriti o trenutnoj situaciji u Crnoj Gori kada su u pitanju upravljanje komunalnim otpadom, cirkularna ekonomija, Zakon o upravljanju otpadom i prijedlozi za njegovo unaprjeđenje, problem plastike za jednokratnu upotrebu, Zero Waste Cities program, Zero Waste sertifikacija za biznise i naravno inicijativa Cleanup Montenegro i projekti koje smo sprovodili i koje trenutno sprovodimo.

Treba vam nešto u kratkom roku? Pogledajte našu stranicu Status upravljanja otpadom u Crnoj Gori i ne zaboravite da nas navedete/citirate! ☺ Takođe, ovdje možete preuzeti odobrene fotografije za štampu i logo organizacije. Možete ih koristiti u digitalnoj verziji uz našu prethodnu dozvolu ukoliko nas navedete kao izvor i pošaljete nam link vašeg članka/videa na info@zerowastemontenegro.me sa PRESS u naslovu.

Pregled gostovanja

Pregled novinskih članaka

Izdvojeno sa bloga

Anastasija, 17, Zero Waster in Podgorica

Intervju sa Anastasijom, 17, koja živi život bez otpada u Podgorici

by | May 14, 2019 | edukatori,građani,Intervju | 0 Comments

Kako se zoveš, koliko imaš godina i odakle si? - Moje ime je Anastasija Belević, imam 17 godina i živim u Podgorici, u Crnoj Gori. Kada i kako si prvi put čula za...

Šta me je uvuklo u borbu protiv zagađenja otpadom

by | Aug 2, 2017 | e,Intervju | 0 Comments

Priča o Aleksandri Aubertin, osnivačici Zero Waste Montenegro Moje interesovanje za problem otpada je počelo 2003. godine u Kambodži. Volontirala sam u sektoru...