Naš tim čine isključivo strastveni volonteri! Želite da nam se pridružite?

 


Vanja Cicmil

Projektna koordinatorka | BEMED Projekt

 

Vanja je produkt menadžer u vodećoj kompaniji za inženjering. Takođe je radila na pozicijama šef maloprodaje i asistent direktora. Trenutno završava Engleski jezik i književnost na Univerzitetu Crne Gore, i jako je zainteresovana za prevodilaštvo. Ljubitelj je prirode i smatra da svi treba damo svoj doprinos da životna sredina postane čistije, zdravije mjesto.

 


Olga Sanina

Project Manager | Waste Management Legislation

| LinkedIn

Olga ima 7,5 godina iskustva u oblasti zaštite životne sredine u privrednim sektorima kao što su industrijska gradnja, industrija uglja, proizvodnja i distribucija električne energije. Magistrirala je ekologiju i zaštitu životne sredine, ima uspješno iskustvo u uspostavljanju, implementaciji i unapređenju sistema upravljanja zaštitom životne sredine (EMS) u skladu sa međunarodnim standardom ISO 14001. Osim toga, ona je sertifikovani vodeći revizor EMS-a i sprovela je više od 50 revizija sistema upravljanja zaštitom životne sredine. Takođe posjeduje znanja o održivom razvoju i radila kao CSR menadžer u DTEK-u – najvećoj privatnoj energetskoj kompaniji u Ukrajini. Olga ima jak stav i želi dati svoj doprinos tome da Crna Gora bude bez otpada.

 


alexandra

Alexa Aubertin

Osnivač

a.aubertin@zerowastemontenegro.me | LinkedIn


Alexa ima 17 godina iskustva kao projektna menadžerka i konsultantkinja u multinacionalnoj kompaniji IBM. Radila je, na međunarodnom nivou, u polju IT autsorsinga, ofšoringa i upravljanja organizacionim promjenama. Od 2009. uključena je u projekte i inicijative koji se tiču ekologije, upravljanja otpadom i održivog razvoja. Master diplomu menadžmenta u oblasti  životne sredine i prirodnih resursa stekla je na Univerzitetu Vrije u Amsterdamu. Alexa je i volonter Greenpeace organizacije u Holandiji.

 


Scott Perry

Izvršni direktor

s.perry@zerowastemontenegro.me | LinkedIn


Sa preko 30 godina iskustva u teškoj industriji i preradi mineralnih sirovina, a sa poslednjih 10 godina radeći u zemljama u razvoju, Scotovo iskustvo odnosi se na poslovni razvoj i optimizaciju procesa. Njegova strast prema prirodi i aktivnostima na otvorenom objašnjava njegovu želju da doprinos zaštiti prirodne ljepote Crne Gore.